Privatumo politika 2018-10-04T11:26:54+00:00

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, jog domitės organizuojamais kursais ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Mūsų įmonė UAB „Programuok“ (toliau – TechAcademy) vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į TechAcademy norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti jūsų užsakymą, kurie yra:

  • lizingo bendrovės, kurioms duomenys reikalingi siekiant įvertinti jūsų galimybes įsigyti prekes lizingu.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukai ir juose talpinami duomenys nebus naudojami kitais tikslais ir nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

  • Vartotojo sesijos slapukai – sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai slapukai – slapukai išsaugomi vartotojo naudojamame įrenginyje. Uždarius naršyklę ar svetainę slapukai nėra ištrinami. Šie slapukai galioja skirtingą laiką, priklausomai nuo pačio slapuko;
  • Pirminiai slapukai – slapukai, kuriuos naudoja ar sukuria vartotojo aplankyta svetainė. Šie slapukai naudojami tam, kad būtų prisitaikoma prie svetainės lankytojo poreikių;
  • Trečiųjų šalių slapukai – vartotojo aplankytoje svetainėje talpinami kitų svetainių slapukai. Šio tipo slapukai dažniausiai yra naudojami duomenų analizės tikslais. Facebook ir Google yra dažniausiai sutinkami trečiųjų šalių slapukų domenai.

Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus. Priklausomai nuo naršyklės kurią naudojate, nuorodose rasite instrukcijas kaip nutraukti slapukų naudojimą:

Naršyklė Explorer

Naršyklė Chrome

Naršyklė Firefox

Naršyklė Safari

Naršyklė Opera

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams CodeAcademy neatsako.

Registracija į TechAcademy mokymus

Registruojantis į mokymus Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, el. paštas bei telefono numeris) reikalingi tam, jog galėtume Jus informuoti apie mokymų tvarkaraščio ar kitus pasikeitimus. 

Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis susijusius su Jūsų elgesiu, išsiuntus el. laišką. Pavyzdžiui ar el. laiškas buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos. Tokio pobūdžio laiškiai siunčiami 1-2 kartus per mėnesį.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi TechAcademy, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenus tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:

  • gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
  • kreiptis el. paštu info@techacademy.lt su laisvos formos prašymu.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms „Facebook”, „Google”, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Prašymas pašalinti duomenis

Jei pageidaujate, jog TechAcademy pašalintų visus apie Jus sukauptus duomenis, kreipkitės el. paštu info@techacademy.lt su laisvos formos prašymu.

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.